(untitled) (Pedagogical Cluster-Journal of Pedagogical Developments, 2023)
Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida texnologiya darslarining materiallarga ishlov berish texnologiyasi bo‘yicha amaliy mashg‘ulotlarini tashkil qilishda axborot texnologiyalarining imkoniyatlaridan foydalanish to‘g‘risida fikr yuritiladi.