(untitled) (Pedagogical Cluster-Journal of Pedagogical Developments, 2023)
Ushbu maqolada sferik koordinatalar sistemasining ayrim qoʻllanishlari bayon etilgan. Xususan, sfera tenglamasi, koordinata tekisliklari tenglamalari keltirilgan, hamda uch karrali integralni hisoblashda sferik koordinatalardan foydalanishga oid misol yechib koʻrsatilgan.